Kishte ardhur koha…

Në një sezon me shumë pak impenjime’(jashtë luftës për titull në Spanjë dhe vetëm me synimin për Champions League), Cristiano Ronaldo dhe partnerja e tij kanë menduar të kalojnë pak kohë vetëm.

Loading...
Pas më shumë se një viti nga lidhja me Georgina Rodriguez dhe 4 muaj pas lidhjes së vajzës së tyre Alana Martina, futbollisti 33-vjeçar ka bërë një udhëtim romantik drejt Islandës.