FOTOLAJM/Gazetari i “Report TV” i kërkon favore deputetit të PS,Sadri Abazi

 

Deputeti i PS, Sadri Abazi

Shkëmbimi i emaileve mes gazetarit të Report TV dhe deputetit të PS Sadri Abazi, gazetari i kërkon favor për bashkëshorten e tij për ta emëruar në  shtet… Emaili nuk ka nevojë për koment pasi është i qartë dhe i saktë e pa gabime…

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.