FOTOLAJM/Fëmija në kutinë e picave mbi motorr!

Çfarë pice quhet po ta fusesh kalamonin në koshin e motorrit? (Këtë foton ma cuan ne inboks. Eshtë shkrepur pranë rrotullimit të Shqiponjës.

Nesë ka ndonjë zyrtar policie që e rruan sado pak per këtë vend, targen e motorrit e ka dhe mund ta gjej fare kollaj kush është ky prindi I papergjegjshem)/D.Laci

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.