FOTOLAJM/ ‘Këtu vendosim ne’

Studentët janë mobilizuar në protesta kundër qeverisë. Me nisjen e shkollës pas ndërprerjes së pushimeve, ata kanë bojkotuar mësimet dhe kanë dalë në protesta. Tek Universiteti Politeknik është ngritur një pankartë gjigante. ‘Këtu vendosim ne’, shkruajnë studentët.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.