FOTOLAJM/Ambulanca e Manastirlliut i vjen në ndihmë lavatriçes

Miremengjes nga Ministreshalavatriçes!

Jemi shumë kuriozë  të  dimë se çfarë diagnoze mund të ketë lavatriçja, nuk ka asgjë për t’u tallur apo jo zonja Manastirlliu?!

Njerëzit vuajnë dhe vdesin rrugëve që të shkojë ambulanca sa më shpejt në ndihmë të të plagosurve ose të sëmurëve dhe gjithnjë ose nuk shkon kurrë ose vonon. Por shikoni se për çfarë përdoret ndërkohë në Tiranë, tek sheshi “Wilson”.”

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.