FOTO/Kur Sali Berisha falej në xhami

Nje foto e publikuar se fundi ne rrjetet sociale, zbulon nje ane te panjohur te liderit historik te PD-se, ish presidentit dhe ish-kryeministrit Sali Berisha.

Loading...

Sipas publikuesit fotoja është shkrepur në xhaminë e Kavajës, ku Berisha, eshte fotografuar gjate nje faljeje, por theksohet se aty ai ka qenë si kryetar partie, dhe jo si President i vendit.

Fotoja i takon periudhes se pare kur vendi dhe shqiptaret pas nje shtypjeje te gjate ishin tashme te lire ne ritet e tyre te besimit.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.