FOTO/ Vangjushi verë me logon e PS në Durrës

Dako ka porositur disa nga prodhuesit e verës që një sasi vere, të ambalazhohet me logon e PS-së Durrës. Prodhimi është  i limituar dhe ka cmim normal. Nga një  arkë mesohet se u ka  bërë  dhuratë  ministrave dhe nga 2 shishe deputetëve socialistë. Gjithashtu u ka bërë  dhuratë  nga 4 shishe gazetarëve proqeveritarë  dhe  që  mbështesin kryebashkiakun e Durrësit.

Loading...

Ky model është kopjuar nga Kryeministri Edi Rama i cili ka nje prodhim vere ne Surrel me emrin Edi Rama dhe e bën dhuratë , për shokët e partisë dhe shumë figura të  njohura artistësh brenda Shqipërisë  dhe jashtë./Newsdr.net

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.