FOTO/ ‘Standard Europian’, Kapexhiu parodizon raportin e OSBE- ODHIR

Raporti perfundmitar për votimet moniste të 30 Qershorit i publikuar nga OSBE – ODHIR ka nxitur fantazinë e karikaturistit të mirënjohur Bujar Kapexhiu.

Në punimin e tij të fundit ai godet me finesë dhe ironi të hollë qëndrimin e politikës ndaj raportit.

“Standart Europian” e ka titulluar ai punimin e tij….

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.