FOTO/ Shembet masivi shkëmbor mbi rrugën Kukës – Shishtavec

Shembet masivi shkëmbor mbi rrugën Kukës-Shishtavec. Automjete dhe njerëz kanë shpëtuar pa dëme. Rruga u bllokua për mbi një orë, derisa u hap një kalim për kalimin përkohësisht.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.