FOTO-RILINDJE/ Një foto sa 1000 fjalë!

Nuk ka nevojë per koment. Vjen mga Vlora dhe është veper e  Rilindjes Urbane. Kjo gjë vetëm në Shqipëri mund të ndodhë!….  Foto: Ardi Stefa

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.