FOTO/ Rama i kërkon llogari Ogertës për doktoraturën

Ajo akuzohet për plagjiaturë me punimin e Doktoraturës, teksa në kuvend është përfshirë në një debat me kryeministrin Rama.

Besohet se këto akuza kanë qenë tema e diskutimit, teksa momenti është kapur nga LSA.

Në bisedë është përfshirë dhe ministrja Xhaçka, teksa interes kanë shfaqur dhe zëvendëskryeministrja Mesi dhe Ministrja Nikolla.

Përpos debatit, ajo që bie në sy është një shenjë e ministres

Ajo duket sikur po bën shenjë drejt kryeministrit Rama për të pushuar.

Ministrja e Shëndetësisë pretendon se Doktoratura e saj është në rregull, teksa ky është skandali i dytë në pak kohë për qeverinë Rama.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.