FOTO KAZAN tv/ Kur themi Rama nënkuptojmë Borchardt dhe kur themi Borchardt nënkuptojmë Rama

U bë kohë që kur lexon një deklaratë të OSBE-së lehtësisht ngatërrohesh e të duket si deklaratë e qeverisë dhe anasjelltas.
Opinioni publik këtë “ngatërresë” e provoi jo më larg se sot.
Fenomeni po ndodh që kur në krye të misionit të OSBE-së në Tiranë është ulur ambasadori  Borchardt.
Kuptohet që të apasionuarit pas MEMEVE nuk mund ta lënë që tu shpëtojë ky fakt.
Ngaqë deklaratat e Ramës dhe të Borchardt janë pothuajse identike, edhe vetë këta dy personazhe po i  ngjajnë cdo ditë e më shumë njëri tjetrit.
Më poshtë keni një nga MEMET e cila u bë virale në rrjetet sociale.

Image

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.