FOTO/ Edhe studentët e Korçës kundër qeverisë, nisin protesten.

Studentet e Fan Nolit ne Korçe i bashkohen grevës së studenteve të Tiranës! Parullat e tyre paralajmerojnë për një levizje si e ‘90-es, ku me vendosmerinë e tyre studentet nisen levizjen që rrezoi diktaturen.

Kerkesat e studenteve jane 4.

1. Anullimi i VKM per tarifa shtese.

2. Përgjysmimi i tarifës së studimit.

3. Përmiresimi i kushteve të konvikteve.

4. Bordi i Administrimit të kete numër teë barabarteë votash mes fakulteteve dhe Ministrise se Arsimit, duke shtuar një përfaqësues nga studentët në bord.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.