FOTO E DITES/Një varg speca djegës dhe 12 kokrra hudhra

Sot, në Tirane, ky i moshuar  po shet 12 kokra hudhra dhe tri vargje speca djegës.Mban kufje celulari si mjet alarmi “sepse janë shtuar shumë ata të Bashkisë,” Zoti i shtoftë shëndetin. Gëzuar ditën qeveritare të verës…/P.Nako

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.