Fëmijët e pasanikëve shqiptarë “çmendin” mediat e huaja

Makina luksoze e femra të zhveshura…

Nuk është hera e parë që Daily Mail shkruan për fëmijët e pasanikëve shqiptar, por kësaj here duket se kanë sjellë edhe një herë në vëmendjen luksin e tyre, përmes disa fotove të postuara në faqen e Instagaramit “fëmijët e pasur shqiptar”.

Loading...

Siç shihet edhe nga pamjet, janë disa të rinj të cilët pozojnë me makina super të shtrenjta, lekë nëpër duar, aksesorë floriri, si dhe femra të zhveshura në makinë.ananananna

“Vaska të mbushura me para, supermakinat e tyre dhe tigra që mbahen si kafshë shtëpiake. Tani fëmijët e pasur të Shqipërisë duan të tregojnë me mburrje stilin e tyre tepër luksoz të jetës në Instagram”, është titulli i këtij artikulli.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.