Fati i Shqipërisë, në dorën e 5 gjyqtarëve të Kolegjit Zgjedhor !

Kristina  Kina

Sot merret vendimi i fundit institucional persa i perket zhvillimit te zgjedhjeve në datë 30 Qershor.
Nuk e vendosin as qytetaret duke protestuar, as Presidenti, as Kryeministri… por vetem 5 gjyqtarë!
Me gjasë, ky i sotmi do të jetë vendimi më i rëndësishëm i jetes së tyre.
Ata vendosin nëse do të mbizotërojë paqja, demokracia,harmonia në Shqiperi, apo listes së viktimave pergjatë historisë do i shtohen dhe disa njerez të tjerë të pafajshëm.
Ata vendosin nese e ardhmja e Shqiperisë do të jetë permes integrimit perendimor apo autoritarizmit lindor.

Gjithe vemendja është tek ta sot!

Pse jo, ata sot mund të shpallen Heronj të demokracisë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.