Facebook,ndryshime rrënjësore në postime

Një ndër rrjetet më të mëdhaja sociale duket se nuk do të ndalojë së surprizuari përdoruesit.

Bëhet fjalë për Facebook, krijuesit e të cilit po mendojnë që të sjellin risi së fundmi.

Tashmë bëhet fjalë në shpërndarjen e storyve përmes Feed News-it, ose më specifikisht postimet që janë “sensitive dhe provokative”.

Qëllimi është të zvogëlojë dezinformata dhe postimet problematike që nuk justifikohen.

Në një postim në blog, CEO i Facebook Mark Zuckerberg shkruan se njerëzit natyrisht angazhohen më shumë me përmbajtje pikante.

Ndryshimet u njoftuan sot së bashku me një mori të përditësimeve të tjera se si Facebook trajton përmbajtje problematike.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.