Facebook bëhet gati të sjellë ndryshimin drastik

Facebook njoftoi se do të sjellë një ndryshim të madh në mënyrën sesi postimet paraqiten në ‘News Feed’.

Në kuadër të përpjekjes së kompanisë për të rregulluar ‘cilësinë e kohës së shpenzuar’ në rrjetin sociale, Facebook njofton se do nisë të t’i japë sërish prioritet postimeve nga miqtë tuaj më të afërt.

Me pak fjalë, rrjeti social do t’i kthehet, deri diku, kohës kur ju shihnit në faqen tuaj postimet e miqve me të cilit kishit më shumë kontakt, në vend të faqeve të favorizuara nga algoritmi.

Gjiganti i rrjeteve sociale njoftoi gjithashtu se do t’u “serviri’ në ‘News Feed’, linqe që ju i konsideroni si të më të vlefshme.

Dy përditësimet e reja do ta ndihmojnë algoritmin e Facebook që të zgjedhë materialet që konsideroni më të rëndësishme për jetën tuaj dhe t’ua paraqesë ndërsa shpenzoni kohë në rrjetin social.

Buimi: Mail online

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.