Euro edhe sot rritje

Euro ka filluar që “ta marrë veten”.

Sipas të dhënave zyrtare të Bankës së Shqipërisë,  monedha europiane ka një rritje të lehtë krahasuar me ditën e djeshme në raport me lekun shqiptar.

Ja kursi i këmbimit valuator për Euron, Dollarin, Paundin dhe valutat e tjera ndërkombëtare.

Image

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.