Emri/ Doli gjallë në bregdetin e Velipojës, por ndërroi jetë duke pritur ambulancën

Një grua rreth të 70-ave ndërroi sot jetë në plazhin e Velipojës dhe për këtë të pranishmit bëjnë fajtore vonesën e ambulancës.

Dyshohet se 70-vjeçarja, Satbete Ferhati, me probleme me zemrën është nxjerrë në breg nga pushuesit e tjerë që i ka në dhënë ndihmën e parë dhe kanë tentuar ta mbajnë në jetë, por ambulanca ka vonuar më shumë se 30 minuta.

Qytetari shkruan:

Sot në orën 12 ndërroi jetë një grua në Velipojë dhe ambulancat e Qendrës Kombëtare kanë arritur 30 minuta me vonesë.
Iu dha ndihma e parë nga vrojtuesi i plazhit dhe qytetarët tjerë, por ambulanca ka vonu mbi 30 minuta që nga koha kur është telefonuar edhe pse qendra shëndetësore nuk është larg plazhit.
Emri i viktimës është Satbete Ferhati nga Shkodra.”

Pamjet nga televizioni lokal “Tv1 Channel”:

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.