EMRAT DHE MOSHA/ Policia zbardh ngjarjen e rëndë me 8 viktima​, kush ka mbetur i vrarë

Nga te dhenat e deritanishme, autori ka  vrare vellai i gjyshit te tij, Demirin, 76 vjeç, dhe  gruan e tij, perri, 78 vjeç,  si  dhe  ka vrare dy djemt e Demirit.

Ka vrare djalin e Demirit:  Azemin, 49 vjeç,  dhe  gruan e tij, Aferdita, 47 vjeç.

Si dhe djalin tjeter te Demirit :  Besimin, 45 vjeç,  dhe gruan, Vasilika, 40 vjeç e tij  si  dhe dy femijet e tyre Saraen, 15 vjeç dhe Ledjonin rreth 6 vjeç.

Prinderit e autorit jane te shoqeruar ne Polici dhe po merren ne pyetje ne lidhje me rrethanat e ngjarjes.

32Kryesore Selenice

Autori

Autori

38600590_1062678477229040_2897289082801487872_n (1)38063066_1057115487785339_4614980314177994752_n

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.