Edi Rama i do të gjitha pushtetet!

Edi Rama. I vetmi institucion që ka mbetur ende i pa kapur është ai i presidentit, të cilin tashmë jo vetëm nuk e njeh, por edhe po shpejton që ta shkarkojë dhe zëvendësojë me ushtarë të tij.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.