Edhe sot protestë simbolike para kryeministrisë

Foto nga statusi i studentit Klajdi Bello:

Protesta e rradhes, 3 Janar 2019, dita e 29 e protestes maraton perball Kryeministrise!

Një mijë në qendrofshin, do qendroj!

Po dhe njeqind në ngelshin, nuk do kem frikë!

I dhjeti do jem po mbetem dhjetë!

Dhe në ngeltë vetem një UNE DO JEM AI!

Ne nuk ndalemi deri në realizimin e kerkesave tona 🇦🇱💪🇦🇱

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.