Edhe një kandidat i PD pranon mandatin

Indrit Hoxha i 35-ti në listën shumëemërore të Tiranës

Lulzim Bashës dhe Monika Kryemadhit po  i rrjedhin  nga lista shumëemërore  me shume  se 30 deputetë duke krijuar opozitën e re në Kuvend.

Numri i deputetëve që pranojnë të marrin mandatin po rritet.

Me i fundit eshte Kandidati nga forumi rinor,  Indrit Hoxha i 35-ti në listën shumëemërore të Tiranës ka konfirmuar se do të marrë mandatin e deputetit.

Hoxha një prej militantëve të PD-së i angazhuar edhe me forumin rinor të demokratëve pritet të dorëzojë formularin sapo të ketë thirrjen nga KQZ dhe te ulet ne sallen e kuvendit bashke me Maliqin, Liten, Hajdarin, Murrizin etj.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.