Edhe Bashkia Mat,kerkon mbylljen e KZAZ

Bashkia Mat,kerkon mbylljen e KZAZ dhe lirimin e ambienteve..,ne zbatim te Dekretit te Presidentit per anullimin e zgjedhjeve te 30 qershorit !!!

Nuk ka zgjedhje ne 30 qershor…

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.