Dy arritje interesante shkencore në riciklimin e plastikës dhe makinave

Një ndër përpjekjet e vazhdueshme të inxhinierëve dhe sipërmarrësve është dhënia fund e varësisë nga karboni dhe nënproduktet e tij, në veçanti plastika dhe karburantet. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Kevin Enochs, njofton për dy arritje interesante shkencore në riciklimin e plastikës dhe makinave që nuk ndotin ajrin.

Avancime në ricklimin e plastikës dhe teknologjisë së pastër për makinat

Një ndër përpjekjet e vazhdueshme të inxhinierëve dhe sipërmarrësve është dhënia fund e varësisë nga karboni dhe nënproduktet e tij, në veçanti plastika dhe karburantet. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Kevin Enochs, njofton për dy arritje interesante shkencore në riciklimin e plastikës dhe makinave që nuk ndotin ajrin.

Gepostet von VOA – Zëri i Amerikës am Freitag, 4. Januar 2019

5.3K Views
Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.