Dokumenti:Ja shkrimtarët që i bënë ekspertizën Visar Zhitit

Shkrimtari Agron Tufa ka publikuar sot disa dokumente, që sipas tij tregojnë dy shkrimtarët e tjerë që kanë bërë ekspertizën poetit Visar Zhiti, ekspertizë e cila e dërgoi në burg.

Dokumenti i publikur nga Agron Tufa, që tregon ekspertizën për Visa Zhitit

Në dokumente e publikuara nga Tufa, dy shkrimtarët që i bënë ekspertizën Zhitit ishin Pandeli Koçi dhe Ramazan Vozga.

Dokumenti i publikur nga Agron Tufa, që tregon ekspertizën për Visa Zhitit

“Nje pyetje qe duhet ngritur. Keta qe kane emrat poshte akt-ekspertizes, qe çoi në burg poetin Visar Zhiti, a u detyrohen lexuesve nje shpjegim, se si ndodhi? Meqe jane figura publike dhe i shohim neper tubime, apo jo? Te mos thone: i kemi sqaruar keto gjera me Visarin (kjo eshte tjeter gjë), por te na sqarojne njehere e mire ne, publikisht (dhe kjo eshte nje gjë krejt tjeter)… Perndryshe, pyetjeja mbetet e ngritur, sapo shfaqet prezenca e tyre ne publik”, shkruan në postimin  e tij Tufa.

agron-tufa

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.