DËSHTON SËRISH SEANCA NË APEL PËR SHULLAZIN DHE BANDËN E TIJ, JA ARSYEJA

Dështon sërish seanca në Gjykatën e Apelit për Emiljano Shullazin dhe bandën e tij.

Mësohet se seanca është shtyrë, pasi nuk është plotësuar ende trupa gjykuese.

Seanca e radhës do të mbahet më datë 25 Qershor, ndërkohë në trupën gjykuese ndaj Shullazit kanë mbetur vetëm dy anëtarë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.