Deputeti i PD: Nuk ka negociata për Vetingun e politikanëve, vetëm PO ose JO!

Deputeti i PD Ervin Salianji ka dhënë një deklaratë për mediat pas mbledhjes së Grupeve parlamentare PD dhe LSI lidhur me nismën për Vetingun e politikanëve. Salianji tha se për këtë çështje nuk ka negociata, por vetëm Po ose Jo!

“Ne kemi një plan të detajuar që do t’ju bëhet me dije sapo qeveria të shprehet nëse e do apo s’e do Vetingun e politikanëve.

Ne kemi depozituar një projektligj që parashikon të gjithë ndryshimet Kushtetuese për vetingun e politikanëve të sotëm.

I gjithë procesi i Vetingut do të nisë nga institucionet publike. Nëse sot flasim për Vetingun e politikanëve – dhe nuk kemi e pavarësisht mungesës së besimit…

Mekanizmi është parashikuar në ndryshimet kushtetuese.

Vendimi jonë i sotmë është që ne sot është që do të pranojmë apo diskutojmë cfarëdolloj hapi. Nuk ka negociata/ po ose jo. Nëse po do të shpalosim të gjtiha hapat e mëtejshme.”

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.