Deputeti BALLABOKS

Deputeti i opozitës së re Kujtim Gjuzi që në prezantimin e tij të parë për publikun e gjerë në media, ka bërë për stilin e tij në veshje.

Gjuzi është fotografuar me një stil ndryshe nga deputetët e tjerë, ku fillimisht ra në sy me kostumin e zi, papijon të kuq, dhe këpucë kuq e zi.

Ditën e sotme teksa ka qenë i pranishëm në komisionin parlamentar, Gjuzi është fotografuar nga fotografi Argim Rama me një model flokësh mjaft të guzimshëm.

“DEPUTETI Kujtim Gjuzi SFIDON TE RINJTE NE” MODEN BALLABOKS”-u shkruan fotografi.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.