Denoncimi i qyetarit : Shërbimet online nuk funksionojnë

Një qyetar ka denoncuar në media bllokimin e sherbimeve online . Kam 4 dite qe provoj te aplikoj online dhe  përgjigjja është : Provoje përsëri … shkruan qyetari i revoltuar.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.