DELVINË/Thereshin në STALL bagëtish,sekuestrohen 115 kg mish

Loading...

Trupa inspektimit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Qarku Vlorë, gjatë kontrollit në këtë stallë bagëtish ka sekuestruar në mënyrë të menjëhershme 23 karkasat e qengjave dhe kecave në masën e 115 kg. Për  therje dhe tregtim të mishit në mënyrë të paligjshme, trupa inspektuese e AKU-së  ka marrë masën administrative ndaj këtij shtetasi me vlerën e 100 mijë  lekëve dhe gjithashtu ka bërë edhe bllokimin e menjëhershëm të aktivitetit.

Në këto ditë festash trupat inspektuese të AKU-së janë duke instensifikuar kontrollet në te gjithe territorin,  për të parandaluar cdo tentativë abuzimi.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.