ÇMENDET KUMBARO: NËSE SHKON NË SHTËPINË E DIKUJT QË S’KA LIBRA, MOS U Q* ME TË

Mjafton të lexosh mesazhin që ka shpërndarë Ministra e Kulturës, Mirela Kumbaro, për të kuptuar se nga kush qeverisemi.

Menjëherë pas postimit skandaloz dhe me fjalor fyes të ministres Kumbaro, ka reaguar edhe deputetja demokrate, Albana Vokshi.

Duke ju referuar postimit të Kumbaros, Vokshi shkruan se kjo është kultura që përcjell ministrja për të rinjtë dhe fëmijët.

Ministria e Kulturës, Mirela Kumbaro ka prezantuar Lëvizjen Kombëtare për Lexim për të nxitur leximin te çdo moshë dhe kudo nëpër Shqipëri.

Mirëpo në një deklaratë referuar nismës për leximin e librave, Kumbaro na ka habitur të gjithëve.

“Ne duhet të kemi sërish libra të mirë. Nëse shkon në shtëpinë e dikujt që s’ka libra, mos u q* me të. Mos e lejo atë të të eksplorojë ty para se të eksplorojë universet sekrete të librit”, shkruan Kumbaro në Twitter.

Ja postimi i Vokshit:

Lëvizja për të kuptuar se kush e qeveris Shqipërinë…!

Sa kulturë përcjell, sidomos te fëmijët e të rinjtë, kjo thirrje e Ministres së Kulturës???

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.