Browsing Category

Statusi Publik

Hasanizimi i Shqipërisë

 Ka një pyetje që nuk mund ta shmangim më. Kush e dëmton më shumë Shqipërinë? Shqiptarët apo partitë? Kush është përgjegjës për varfërinë, për skamjen dhe rrënimin? Votuesit…
Read More...

A mund ti thuash derrit dajë ?!

Nga   Jeta  TOÇILA Sa herë jemi përballur me njerëz që makinat, orët apo kostumet janë gjërat më me vlerë që kanë, (llogaritur këtu si gjë edhe qënien e tyre) ! Sa herë jemi…
Read More...