Browsing Category

Statusi Publik

Djema, shkoni e bëni ushtrinë…

Nga Leonard Veizi Në një emision fort me emër të ekraneve shqiptare, që nuk kam dëshirë ta evidentoj se merret me mend vet, ishte shtruar për zgjidhje një çështje problematike dhe e…
Read More...

Vjen në jetë Ajka e Bes Kallakut

Më poshtë lexoni statusin plot  emocione të   Bes Kallakut O lul’e bukur e gjakut tim. I gjithe kuptimi i jetes dhe i vetes, qenka jo me i madh se ti, jo me shum se 2 duart e…
Read More...