Browsing Category

Statusi Publik

Status Publik nga Mentor Kikia

Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet (përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe me rekomandim…
Read More...

Presidenti do jete i pashëm…

Presidenti do jetë i pashem... Por publiku ende ska parë gjë ende. Ky është një Turp! Raundi i parë për zgjedhjen e Presidentit të Republikës së një vendi antar i NATOS u zhvillua sot…
Read More...