Browsing Category

Sport

Dedikimi i Monikës për Lorikun…

Si në një shfaqje teatrale, ulet sipari, fiken projektorët dhe aktorët shkojnë në shtëpi. Kështu u largove ti nga fusha sonte, si një actor i madh, i cili përkulet, përshëndet publikun…
Read More...