19 Janar, 2018
Shendet

Shendet

Kuriozitete Shendet

Prindërit duhet të shmangin shurupet e kollës për fëmijët dhe t’u japin atyre mjaltë dhe limon në vend të tyre. Dr Oliver Bevington, pediatër në Spitalin e Fëmijëve ...
0
Kuriozitete Shendet

Ka shumë terapi fizike dhe procedura mjekësore që mund të lehtësojnë dhimbjen në fazën e saj më të keqe, por gjithmonë mund të provoni ilaçe natyrale. Livando është ...
0
Kuriozitete Shendet

Drejtueseja e Shoqatës së Personave që Jetojnë me HIV/AIDS, Olimbi Hoxhaj shprehet se parandalimi i përçimit të virusit HIV nga nëna tek fëmija është një histori suksesi për ...
0
Kuriozitete Shendet

Ka njerëz akoma që pretendojnë se duhet t’i lajnë dhëmbët një herë në ditë dhe shumë prej tyre kanë zgjedhur që kjo herë të jetë në mëngjes. Nëse ...
0
Kultura Shendet

Grupi i gjakut të njerëzve lidhet në mënyrë të drejtëpërdrejtë me funksione të caktuara të trupit. E përditshmja “Dailymail” shkruan këtë herë se grupi i gjakut mund të ...
0
Shendet

A e keni provuar ndonjëherë mjaltin me spec djegës? Është i ëmbël dhe i zjarrtë. Ka një shije, e cila duket sikur të ka munguar gjithë jetën. Në ...
0
Shendet

  Hormonet janë mediatorët që bëjnë të mundur një status ekuilibri në trupin tonë në çdo situatë. Në raste të caktuara, sinteza dhe sekretimi i tyre shtohet ose ...
0
Shendet

    Të kujdesemi për veten tonë është një nga gjërat më të rëndësishme që ne duhet të bëjmë. Ndonjëherë, pavarësisht vëmendjes së shtuar që ne mund t’i ...
0
Shendet

Me ushqime të shëndetshme, në mbrojtje të organizmit Me kalimin e kohës të gjithë kanë nevojë për detoksifikim të trupit për shkak se gjatë këtij procesi trupi liron ...
0
Lajme Shendet

Njerëzit në Amerikë konsumojnë më shumë se 7 miliardë Salçiçe duke e bërë këtë ushqim më të kërkuar. Salçiçet u krijuan për herë të parë nga emigrantët gjermanë ...
0