Browsing Category

Publikisht(OP-ED)

MAKIAVELI I DESTABILITETIT 

“Qëllimi mund të justifikojë mjetin, për sa kohë ka diçka që mund të justifikojë edhe vetë qëllimin” Nga Sonila MeçoPrej kur brigjet shqiptare u “pudrosën”…
Read More...

Na bëftë mirë ballokumja!

Nga Artan Fuga Le ta hamë ballokumen! Kemi gjyqtarë dhe prokurorë që i zgjedhin noterët dhe dhaskalët. Kemi diploma që nuk i njeh njeri përtej kufirit. Kemi edhe profesorë pa…
Read More...

Teatri me 6 kulla dhe delet…

Nga Ergys Mërtiri Pra nuk do të kemi teatër me kullë, por teatër me 6 kulla me rreth 96 kate gjithsej! Bukur. Ua qepën gojën artistëve, me marifet dhe tani po i përdorin për dekor në…
Read More...