Browsing Category

Publikisht(OP-ED)

Kush e vrau Edin, në Bulqizë?

(Në foto  20-vjeҫari Eduart Dama që humbi jetën) Nga Isa Myzyraj Ditën e sotme humbi jetën një punëtor 20-vjeҫ në minierat famëkeqe të Bulqizës. Sa herë që dëgjoj lajme të tilla…
Read More...

Pse ikim?

Nga Arian Galdini Ajo që më bie në sy ngahera në vendin tim, në vendin tonë, është se ne të gjithë bëhemi shënjestër pyetjesh që ia bëjmë vetes a na e bëjnë të huajtë, se përse…
Read More...

Në pritje të peshkut të madh…!

REZANA KONOMI Ngjarjet që janë duke ndodhur kohët e fundit kanë qenë aq të vrullshme, sa ditët janë kthyer në seriale të një telenovele me të papritura dhe të panjohura. Të mbërthyer…
Read More...