Browsing Category

Publikisht(OP-ED)

Grabitja me tender!

Nga Dritan Kaba Bypass i Vlorës 29 km-35.5 milion euro. Tender ndërkombëtar, i mbikëqyrur nga Organizmat e BE. I financuar nga BEI dhe BERZH. Rruge e re superstrade, me ura…
Read More...