Browsing Category

Publikisht(OP-ED)

Pushteti kriminal që vret!

Nga Jeta Toçila Kur në krye të një vendi, është një njeri që nuk i dridhet qerpiku dhe nuk i shfaqet asnjë pikë dhembshurie në portretin e tij, edhe kur rrugët mbushen me foshnjë…
Read More...