Browsing Category

Publikisht(OP-ED)

SJELLËSIT E MYNXYRËS

Nga Aurel Plasari Janë mbyllur 150 shkolla? Apo 133? Po ç’rëndësi ka saktësimi i numrit? Edhe sikur vetëm 10 shkolla të jenë mbyllur ky fakt është i mynxyrshëm si sinjal.…
Read More...

ARSYEJA!

Nga Dritan Kaba Pyetën Ramën: Ore nga të erdhi ideja e heqjes së celularëve, punonjësve të administratës? Menjëherë Kryeministri që ka arsye për çdo gjë dhe ka dhunti të…
Read More...