19 Janar, 2018
Publikisht(OP-ED)

Publikisht(OP-ED)

Publikisht(OP-ED)

Nga Ylli Manjani Pas një opinioni që ndava dje me miqtë e mi në FB, u bënë disa komente në media. Dikush më quajti “avokat i qeverisë” sepse ...
0
Publikisht(OP-ED)

Nga Astrit Patozi  (Në vend të një bilanci të shkurtër për vitin më të keq të Partisë Demokratike) Nuk është ashtu siç duket, është edhe më keq se ...
0
Publikisht(OP-ED)

Naim Noka Duket se ka vërtet konflikt interesi dhe mezi e ka pritur të ikte Llalla nga zyra e Kryeprokurorit dhe të riktheheshe me padurim në atë zyrë ...
0
Publikisht(OP-ED)

Nga Sonila Meco Një prokuror që zgjidhet vetëm me votat e opozitës, me kusuret e së shkuarës e frikën e së ardhmes nuk bind askënd. Një prokuror që ...
0
Publikisht(OP-ED)

Naim Noka Rama duket se pas kalkulimeve që ka bërë nuk ka rrugë tjetër vetëm të zgjedhë një prokuror që më pakta do ti jepte pak frymëmarrje në ...
0
Publikisht(OP-ED)

Nga Sonila Meco Dy ishin qëllimet kryesore të reformës në drejtësi, për të cilën u morën vite, nerva, energji shqiptarësh e ndërkombëtarësh. U çartën ambasadorë e zyrtrarë Brukseli, ...
0
Publikisht(OP-ED)

Nga Artan Fuga Kujtoni ju se përmbytjet ndodhën nga shirat që ranë!!! Posi ore posi! Kujtoni se përmbytjet ndodhën sepse ndokush nuk kishte kompetenca veritkale për të administruar ...
0
Publikisht(OP-ED)

Naim Noka Endacakët e rritur shkretetirave, nuk hyjnë në apartament edhe sikur t’ua falësh atë. Kështu dhe një popull i shtypur historikisht, e ka të vështirë ta banojë  ...
0
Publikisht(OP-ED)

Nga Ylli Dylgjeri Haaa, sikur të lëshonim ndonjë raketë… Shqipëria e parë me syzet Euroamerikane sot merr ose morri notën 10-te. Kështu na trajtoi Brukseli në vizitat e ...
0
Publikisht(OP-ED)

Andi Bushati Udhëtimi i Edi Ramës në Bruksel, që është padyshim lajmi më i mirë pro kryeministrit, pas muajsh e muajsh të tërë goditjesh të pandalshme, i ka ...
0