19 Janar, 2018
Publikisht(OP-ED)

Publikisht(OP-ED)

Kryesore Publikisht(OP-ED)

Ergys Mertiri Znj. Marku u zgjodh në mënyrë antikushtetuese, pa veting dhe pa 3/5-at e votave në Parlament. Ajo u zgjodh, me të vetmin justifikim, se nuk e ...
0
Kryesore Publikisht(OP-ED)

Nga Flamur Vezaj  Politika në Shqipëri, fatkeqësisht po vazhdon të prodhojë çudira! Prej vitesh disa institucione nuk funksionojnë jo vetëm veç e veç, por edhe në unison me ...
0
Kryesore Publikisht(OP-ED)

Nga Ylli Manjani _______________ Edhe sikur të ngrihet sot KLGJ dhe KLP nuk marrin dot vendime. Gjykata Kushtetuese ka shfuqizuar nenet e ligjit “ për Organet e Qeverisjes ...
0
Kryesore Mr. KAZAN Publikisht(OP-ED)

1) Ironik me Sandrin e Klanit, pastaj sherbyes i tij 2) Lutes i pervuajtur sa qe gjalle Tani i Topit, moskokecares e arrogant pas vdekjes se tij 3) ...
0
Publikisht(OP-ED)

Ergys Mertiri Ndërsa erdhi në pushtet duke pretenduar se do të hapë 300 mijë vende pune, Rama e ka filluar mandatin e dytë i veshur si babagjysh, duke ...
0
Kryesore Publikisht(OP-ED)

Nga Artan FUGA Sipas një leximi të lirë të novelës “Plaku dhe deti” i Ernest Hemingway (1954) Kuptimi alegorik dhe filozofik i “Plaku dhe Deti” rreshket nga duart. ...
0
Kryesore Publikisht(OP-ED)

Nga Arben Vata Propozimi është ky; pas largimit të Sokol Ballës si drejtor i Informacionit, Lutfi Dervishi do të ishte personi i duhur që mund t’u japë lajmeve ...
0
Kryesore Publikisht(OP-ED)

Profesor Artan Fuga ne nje postim ne profilin e tij ne rrjetet sociale, quajtur “Pak kaos ka”, rendit disa mosperputhje qe sipas tij nuk merren vesh a po ...
0
Kryesore Publikisht(OP-ED)

Asgjë e rëndësishme nuk do të ndryshojë në 2018. Marrëzia e gjelave të therrur dhe bakllavave, është tashmë shija orientale e thellë e shqiptarëve të varfër, fshatrave dhe ...
0
Kryesore Publikisht(OP-ED)

Naim Noka I dashur lexues ! Jemi  munduar por nuk ja dolëm! Nuk jemi media “gjigande” si cikllopët tashmë tradicionalisht  të parcelizuar sipas “trahanasë” që i ushqen herë ...
0