Publikisht(OP-ED)

Publikisht(OP-ED)

- Publikisht(OP-ED)

Kreshnik Çollaku Jam kundër diskriminimit seksual të gjithëkujt. Çdo qenie njerezore ka të drejtën të zgjedhë në liri preferencat seksuale dhe të jetojë me to i lirë e ...
0
- Publikisht(OP-ED)

  Denis Dyrnjaja Franca hetoi ish-Presidentin Jackues Chirac, po heton tani ish-Presidentin Nikolas Sarkozy. Ky vend evropian që ka bërë revolucione në emër të shtetit, ka derdhur edhe gjak ...
0
- Publikisht(OP-ED)

Nga Basir Çollaku Kontrolli i pushtetit ekzekutiv mbi medien, është sekreti që e dinë të gjithë në Shqipëri, përveç qeverisë prodhuese e kontrollit. Gazeta e televizione janë çdo mëngjes ...
0
- Portalet Publikisht(OP-ED)

“Qëllimi mund të justifikojë mjetin, për sa kohë ka diçka që mund të justifikojë edhe vetë qëllimin” Nga Sonila MeçoPrej kur brigjet shqiptare u “pudrosën” nga gjysmë ton ...
0
- Publikisht(OP-ED)

Nga Bledian Koka  Operacioni  i Prokurorisë së Përgjithshme për arrestimin e zyrtarëve të lartë të Bashkisë së Lezhës me në krye, kryebashkiakun Fran Frrokaj, ishte aksioni i radhës i ...
0
- Publikisht(OP-ED)

Nga Astrit Patozi Jemi te 20-tët nga fundi në botë për korrupsion, por ky lajm i zi duket se nuk përbën më ndonjë shqetësim në Shqipëri. Timonieri ynë ...
0
- Publikisht(OP-ED)

Nga Kreshnik Osmani Zotit Donald Lu, ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri. I nderuar Shkelqesi! Me rastin e njëzet e gjashte vjetorit te rivendosjes se ...
0
- Publikisht(OP-ED)

Brizida Gjikondi Kur je krye shef socialist shqiptar i administrates se albkontrollit blen me 12 milion lekë shqiptaresh shurdh memece- 100 Plepa për zbukurim… Plepa jo Rrap… se ...
0
- Publikisht(OP-ED)

Dritan Laci Rama të varfërit e Shqipërisë i ka numra statistikash për Bankën Botërore Statistikat e Bankës Botërore ku 180 mijë shqiptarë (1/10 e popullsisë) jetojnë me 5 ...
0
- Publikisht(OP-ED)

Nga Artan Fuga Le ta hamë ballokumen! Kemi gjyqtarë dhe prokurorë që i zgjedhin noterët dhe dhaskalët. Kemi diploma që nuk i njeh njeri përtej kufirit. Kemi edhe ...
0