Browsing Category

Publik TV

Basha në shënjestër

Pas një deklarate të fortë të dy drejtuesve të lartë të Bashkimit Europian, kryetari i PD, Lulzim Basha dukej në pozitë të vështirë. Mediat nxituan të theksojnë se PD po…
Read More...

Sus Televizion – Edison Ypi

Sus Televizion – Edison Ypi 14.04.2017 | h. 08:50 Një televizion për së mbari, një televizion profesionist dhe serioz, pra një Sus Televizion, nuk është i pamundur. Thjesht duhet të…
Read More...