Browsing Category

Publik TV

Si i ndryshoi jeta familjes Çuko?!

"Shqiptarët për shqiptarët” nuk i harrojnë miqtë që kanë qenë protagonistë të emisionit. Elvisi dhe Sidriti shkuan për vizitë në banesën e re të familjes Çuko dhuruar nga bujaria e…
Read More...