Browsing Category

Publik TV

Censura apo çfarë është Acromax?

Nga Kreshnik Osmani Acromax është kompani e themeluar në vitin 2007 dhe e regjistruar në Hamburg të Gjermanisë. Pronarët e saj janë Aldor Nini dhe Anxhela Faber, kjo e fundit vajza e…
Read More...