Browsing Category

Publik TV

Stuhi dhe përmbytje në Itali

Stuhi të fuqishme përfshinë papritur Italinë veriore të shtunën, duke shkaktuar përmbytje në disa zona. Provinca e Veronës u përball me rrugë të mbushura me ujë dhe automjete të…
Read More...